image_pdfimage_print

Poštovani i cijenjeni roditelji,

obavještavamo Vas da smo u proteklom periodu kao Vijeće roditelja JU “Šesta osnovna škola” osigurali određen broj računara, tableta za naše učenike kako bi olakšali praćenje online nastave. S tim u vezi se zahvaljujemo udruženjima Vijeće roditelja Kantona Sarajevo, Kult, Novo društvo, firmi PC Plus, MONKS-u kao i menadžmentu škole koji su također dali svoje resurse u vidu računara, tableta ili pojedinačne pomoći nastavnika, te na takav način pomogli našim učenicima. Želimo da se zahvalimo i kompaniji BH Telecom koja je i ovog puta pokazala društvenu odgovornost, te našoj djeci omogućila besplatan internet.

Također, obavještavamo Vas smo u skladu sa našim mogućnostima i dobrom namjerom donijeli Odluku za jednokratnu novčanu pomoć iz Fonda solidarnosti za najugroženije porodice naše škole. Sa tom gestom smo pokazali da vodimo računa o njima, kao i da znamo pokazati solidarnost i odgovornost kada je potrebno.

U narednom periodu ćemo svakako, nastojati adekvatno nagraditi naše odlikaše iz IX-tih razreda, kao i naše učenike koji su uspješno predstavljali našu školu na takmičenjima.

Želimo Vam dobro zdravlje i srdačno Vas pozdravljamo.

Vijeće roditelja JU “Šesta osnovna škola”

Predsjednik Vijeća roditelja

Muamer Jahić